6 halfopen bebouwingen op rustige ligging

Klein Galgenveld 18 , 2940 Stabroek

Op de grens van Stabroek en Kapellen is onlangs een nieuwe verkaveling aangelegd. In deze nieuwe verkaveling bouwen wij weldra 8 nieuwe woningen. De percelen zijn rustig gelegen in een doodlopende straat op 5 min rijden van het centrum van Stabroek en Kapellen.

De bouwpercelen hebben een oppervlakte van 221m² tot 326m². De gesloten bebouwingen zijn verkocht, de halfopen bebouwingen zijn nog beschikbaar.

Deze woningen worden gebouwd met veel aandacht voor moderne architectuur en energievriendelijke afwerking. Woonruimte op het gelijkvloers. Woonkamer en keuken met rechtstreekse doorgang en uitzicht naar de tuin. Ruime wasplaats / berging. 3 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping. Zolderverdieping kan verder afgewerkt worden. Carport naast de woning of garage in het gebouw.

Kwaliteitsvolle afwerking voorzien met indeling door de koper zelf te bepalen.

Er wordt een volledig geïnstalleerde keuken voorzien, badkamer met ligbad of douche, apart toilet, ruime keuze aan binnendeuren, wand- en vloertegels, elektrische installatie, verwarming met gaswandketel type VAILLANT, oprit en terras, ...

Bel of mail ons voor alle verdere info.

Prijsklasse: € 331.000 à € 334.500 excl kosten (BTW en notaris)