12 nieuwbouw appartementen in Maria ter Heide

Bredabaan 995 , 2930 Brasschaat

In het centrum van Maria-ter-Heide (Brasschaat) bouwen wij 12 nieuwe appartementen. Deze zijn gelegen op de Bredabaan op wandelafstand van openbaar vervoer en tal van winkels. Er is een goede verbinding richting Wuustwezel, Brasschaat centrum en de E19 autosnelweg. 

Het project omvat appartementen met 2 slaapkamers, zowel gelijkvloers, eerste als tweede verdieping. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken. Het terras is rechtstreeks aan de woonkamer voorzien. Ondergronds is er voor elk appartement een kelderberging. Achter het gebouw is er een carport en fietsenberging.

Er wordt een kwaliteitsvolle afwerking voorzien met oa lift, videofoon, ingerichte keuken met toestellen, badkamer met inloopdouche, aparte wc, berging/wasplaats met alle aansluitingen voor wasmachine en droogkast, ruim aanbod van wand- en vloertegels, binnendeuren,...

Met zonne-energie wordt het verwarmingssysteem en het sanitair warm water voorzien, dit maakt dat dit zeer energiezuinige appartementen zijn!!

De werken zijn in uitvoering, voltooiing september 2018.

Prijsklasse: € 267.000 excl kosten.

Bel (03/651.04.50) of mail (info@ressimmo.be) ons voor alle verdere info. 

REEDS 60% VERKOCHT