POELDREEF  27

2950 Kapellen

Dit is een nieuwe verkaveling bestaande uit 3 prachtige nieuwbouwwoningen waarvan 1 gesloten en 2 halfopen bebouwingen op een rustige locatie in het groen op de grens met Brasschaat.

Alle woningen zijn verkocht, proficiat aan de kopers.

3 woningen
min. 186m²
min. 3
vrij te bepalen
garage woning 2
6% BTW

INFO

Deze woningen worden aangeboden in een mooie landelijke stijl: een witte gevelsteen in combinatie met zwart buitenschrijnwerk en zwarte dakpannen.

Deze woningen beschikken over 3 afgewerkte bouwlagen, de gesloten bebouwing beschikt over een inpandige garage, de halfopen bebouwingen hebben de mogelijkheid tot carport in de zijtuinstrook.

De percelen hebben een oppervlakte van 540 m² (loten 1 en 3) en 420 m² (lot 2).

Er is een bouwbreedte van 6 meter (halfopen bebouwingen) of 7 meter (gesloten bebouwing), een bouwdiepte van 13 meter op het gelijkvloers en 9m op de eerste verdieping en tweede verdieping (onder het zadeldak).

Er kan tot een diepte van 17 meter gebouwd worden op het gelijkvloers en 13 meter op de eerste verdieping.

De indeling van de woningen is vrij te bepalen door de koper in samenspraak met onze binnenhuisarchitecte tijdens de ontwerpfase.

Woning

Totale oppervlakte

Prijs

Plan

Woning 1
opp. 540 m²
verkocht
Woning 2
opp. 420 m²
verkocht
Woning 3
opp. 540 m²
verkocht
* Prijzen zijn exclusief BTW, registratierechten en ereloon notaris.
= Te koop
= In optie
= Verkocht

TOTAALSERVICE VAN A TOT Z

Bij ons krijg je één aanspreekpunt, want we doen alles zelf: verkoop, bouw én coördinatie. Vaarwel tussenpersonen, welkom transparantie.

Dit levert een groot voordeel bij de projectopvolging. Je krijgt persoonlijke updates van onze medewerkers met de vorderingen op dat moment.

INTERESSE?