PRELAAT DECKERSSTRAAT 6

2920 Nieuwmoer

Dit zijn 2 prachtige halfopen nieuwbouwwoningen in pastorijstijl
in het centrum van Nieuwmoer met zicht op de kerk.

Reeds 1 woning verkocht – mogelijk aan 6% BTW

2 woningen
min. 184m²
3 slaapkamers
1 badkamer
6% mogelijk
€409.000
€419.000

INFO

Deze 2 halfopen bebouwingen zijn landhuizen met 2 bouwlagen in een kenmerkende pastorijstijl: een rood-wit genuanceerde gevelsteen in combinatie met zwart buitenschrijnwerk en zwarte dakpannen.

Er wordt gewerkt met dakerkers in beide dakvlakken om optimaal gebruik te kunnen maken van de oppervlakte op de eerste verdieping.

Er is een ruime bouwbreedte van 8,40 meter, een bouwdiepte van 13 meter op het gelijkvloers en 9m op de eerste verdieping onder het zadeldak.

Er kan tot een diepte van 16 meter gebouwd worden op het gelijkvloers.

De indeling van de woningen is vrij te bepalen door de koper in samenspraak met onze binnenhuisarchitecte tijdens de ontwerpfase.

Start der werken is voorzien voor november 2021.

PRIJS

419.000 euro (excl. registratierechten op grondwaarde, BTW op constructiewaarde en ereloon notaris) voor de linkse halfopen bebouwing (lot 1).

Woning

Bebouwing

Prijs

Plan

Woning 1
halfopen links
419.000 euro
Woning 2
halfopen rechts
verkocht
= Te koop
= In optie
= Verkocht

TOTAALSERVICE VAN A TOT Z

Bij ons krijg je één aanspreekpunt, want we doen alles zelf: verkoop, bouw én coördinatie. Vaarwel tussenpersonen, welkom transparantie.

Dit levert een groot voordeel bij de projectopvolging. Je krijgt persoonlijke updates van onze medewerkers met de vorderingen op dat moment.

INTERESSE?