Nieuwbouw trendy woning in Brasschaat

Lage Kaart 410 , 2930 Brasschaat

Deze woning zal gebouwd worden op de Lage Kaart met toekomstig huisnummer 410, dit is gelegen op ca 100m van het rond punt met de Augustijnslei in de richting van de Bethanie. Het perceel heeft een oppervlakte van 345 m² (met een diepte van ca 55 meter).

De woning is een gesloten bebouwing met een breedte van 6 meter en een mooie diepte van 13 meter op het gelijkvloers, 10 meter diepte op de eerste verdieping, 9m diepte op de 2de verdieping onder het zadeldak, met inpandige garage.
De woning zal een mooi, trendy uitzicht hebben: wit geschilderde gevels in combinatie met zwart buitenschrijnwerk en zwarte dakpannen; houten gevelbekleding tussen de ramen en een arduinen plint aan de voorgevel.

De indeling van de woning kan door de koper nog naar eigen voorkeur aangepast worden.

De woning bevat een inkomhal, berging, toilet, woonkamer met open keuken met toegang tot het terras, ruime tuin, minstens 3 slaapkamers en een ingerichte badkamer. De zolderverdieping kan eventueel nog extra ingericht worden met mogelijkheden tot meer slaapkamers.

Er zal een kwaliteitsvolle afwerking zijn met ruime keuze in materialen waarbij de woning op maat van de koper zal worden voorzien.

Zeer energiezuinige woning: hernieuwbare energie dmv zonnepanelen, Epeil volgens studie max E50.

Bel (03/650.04.50) of mail (info@ressimmo.be) ons voor alle verdere info.

Prijs woning + grond: € 331.000 excl. notaris, registratierechten en BTW.