3 nieuwbouw appartementen in Deurne

August Van de Wielelei 362 , 2100 Deurne (Antwerpen)

Dit project is gelegen in de August Van de Wielelei in Deurne, op de grens met Wijnegem, op een boogscheut van het Shopping Center en de Makro. De tramhalte bevindt zich ter hoogte van dit gebouw. 

Het gebouw heeft een mooi, hedendaags uitzicht met een grijs-zwart genuanceerde gevelsteen in combinatie met zwarte ramen en bestaat uit 3 appartementen: een gelijkvloers appartement (75 m²) met tuin, een appartement op de 1ste verdieping (87 m²) met terras en een appartement op de 2de verdieping (87 m²) met terras.

Het gelijkvloers appartement heeft 1 slaapkamer en het privatieve genot en gebruik van de tuin; de appartementen op de 1ste en de 2de verdieping hebben 2 slaapkamers en terrassen die zich bevinden aan de achtergevel ter hoogte van de woonkamer, te bereiken via de schuifraam.

Alle appartementen beschikken over een fietsenberging achteraan het gebouw.

De appartementen worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en halen een zeer gunstig E-peil (max. E 50) waardoor ze zeer energiezuinig zijn.

Er is eveneens een gunstige zuid-oriëntatie en geen inkijk of bewoning achter het project, ook niet in de toekomst.

Prijs per appartement: 215.000 euro (excl. notaris, registratierechten en BTW).

Voor meer info of afspraak kan u steeds contact met ons opnemen, telefonisch op het nummer 03/650.04.50 of via mail: info@ressimmo.be.