Nog 2 prachtige halfopen bebouwingen in Stabroek

Klein Galgenveld 26 , 2940 Stabroek

Op de grens van Stabroek en Kapellen beschikken wij over 8 loten in een nieuwe verkaveling (loten 8 t/m 15). De percelen zijn zeer rustig gelegen in een kindvriendelijke en doodlopende straat. De nog beschikbare bouwpercelen hebben een oppervlakte van 322 m² tot 326 m². Eer zijn nog 2 halfopen bebouwingen beschikbaar (loten 12 en 13). 
De woningen hebben een moderne architectuur met een combinatie van een hedendaagse gevelsteen en vlakke tegelpannen.
De woningen hebben een breedte van 6,55 meter en een diepte van 11 meter op het gelijkvloers en de eerste verdieping en beschikken over een carport naast de woning en een zadeldak met zolderverdieping (ideaal voor uitbreiding met extra slaapkamers).
Er is veel aandacht voor een energievriendelijke en kwaliteitsvolle afwerking.
De indeling van de woningen kunnen vrij bepaald worden in samenspraak met ons, deze woningen worden qua indeling opnieuw apart bekeken met onze kopers.
Wij voorzien steeds een sleutel-op-de-deur afwerking conform de bepalingen in het lastenboek, afwijken hiervan is steeds mogelijk. 
Bel of mail ons voor alle verdere info.
Prijs halfopen bebouwing met carport:  € 340.000 excl. kosten (registratierechten op grondwaarde, BTW op constructiewaarde en notariskost)